Αποθηκευμένα για αργότερα
Αποθηκεύονται μόνο σε αυτόν τον περιηγητή. Δεν αποστέλλεται τίποτα πουθενά και δεν απαιτείται λογαριασμός — κάτι που σημαίνει επίσης ότι η διαγραφή των δεδομένων περιήγησης διαγράφει αυτή τη λίστα.
Tip: το κουμπί με την καρδιά εμφανίζεται σε κάθε οδηγό, δρομολόγιο, χώρα, πλάνο και quiz.